Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن افشارچی روز پنجشنبه در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این برنامه به صورت کمی و با این نگاه که در کجا هستیم و قرار است به کجا برسیم مد نظر قرار گرفته است و در این میان بخش گردشگری و میراث فرهنگی اهمیت بسیار زیادی دارد.

وی اظهار داشت: با توجه به داشته های خود در حوزه میراث فرهنگی باید برای چگونگی صیانت و تولید ثروت از آن برنامه ریزی شود که متاسفانه سهم گردشگری استان از تولید ناخالص داخلی یک درصد است که رقم بسیار پایینی را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار زنجان ادامه داد: تلاش می شود تا سال آینده و سال های بعد این میزان در استان افزایش یابد که این مهم با همکاری های بین بخشی، پشتیبانی و برنامه ریزی مدون امکان پذیر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم این استان در حوزه گردشگری به مقصد تبدیل شود، تصریح کرد: در این راستا بهره گیری از ظرفیت ها و پتاسیل ها می تواند نتیجه بهتری را رقم بزند.  

استاندار زنجان با بیان اینکه اعطای یکسری وام‌های تکلیفی به عهده بانک ها گذاشته شده است، خاطرنشان کرد: این میزان تسهیلات با توجه به آورده ای که دولت برای بانک ها دارد در اختیار صنعتگران و متقاضیان دستگاههای مختلف قرار خواهد گرفت. 

وی با بیان اینکه سهم بودجه تملک دارایی استان برای سال آینده ۹۰۰ میلیارد تومان است که استان دیگری بودجه بیشتری را کسب کرده است، گفت: از مسوولان استانی تقاضا دارم با همت و انرژی بیشتری برای تلاش و آبادانی استان گام بردارند.

افشارچی تاکید کرد: برای تلاش در جهت رشد و توسعه استان و تحقق اهداف و برنامه های طرح ریزی شده و همگامی با مسوولان استان، هیچ اما و اگری پذیرفته شده نیست.

برچسب‌ها گردشگری استانداری زنجان اعتبارات محسن افشارچی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری استانداری زنجان اعتبارات گردشگری استانداری زنجان اعتبارات محسن افشارچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • بارش‌های رگباری و تگرگ در راه زنجان
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!